08/12/2018

Lionsclub De Meerbloem houdt jaarlijks, meestal in december, een inzamelingsactie voor de Voedselbank Zoetermeer. Bij Albert Heijn XL in het Stadshart delen leden van de Lionsclub aan bezoekers van de supermarkt een boodschappenlijstje uit. Het is vervolgens de bedoeling dat de klanten één of meerdere producten aanschaffen. Deze producten, variërend van een blik/zakje tot jam/pindakaas of iets lekkers voor de kerst, kunnen zij bij de kraam van de Lionsclub afgeven.

Steeds meer mensen moeten noodgedwongen een beroep doen op de Voedselbank in Zoetermeer. Het is dan ook om die reden dat de Lions, die de slogan ‘we serve’ hoog in het vaandel hebben staan, hiervoor uitrukken. Uiteindelijk is het ook met het oog op de komende kerst van belang, dat de Voedselbank over voldoende producten beschikt.

Voor deze actie kunnen we uw hulp goed gebruiken. Denk aan flyeren, producten aannemen van de klanten, kratten vullen en distribueren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Charles Vacquier, lid van De Meerbloem via nummer 06-2265.1449.