15/10/2019

Kom ook op de 1e of 3e dinsdag van de maand Lionsclub De Meerbloem ontdekken

Altijd nieuwsgierig geweest naar het reilen en zeilen van een serviceclub? Misschien wel interesse om je bij een vriendenclub aan te sluiten en op het maatschappelijke vlak de handen uit de mouwen te steken? Kom dan op een 1e of 3e dinsdag van de maand naar Lions club De Meerbloem in Hoeve Kromwijk. Meld je eerst even aan bij de Ledencommissie.

Van de ledencommissie krijg je alle informatie over onze club. Dan ontdek je bijvoorbeeld zelf dat we helemaal geen elitair groepje mannen zijn.   ‘De Meerbloem’ is een serviceclub. Dat betekent dat wij ons sterk maken voor een beter Zoetermeer in de breedste zin van het woord. Daarvoor zetten we jaarlijks diverse activiteiten op touw. Een belangrijk element bij onze activiteiten is het Hands-on karakter: we steken daarbij letterlijk de handen uit de mouwen.

Momenteel telt onze club iets meer dan twintig leden. Dat is eigenlijk te weinig, een ledental tussen de 25 en 30 past beter bij onze ambitie. Daarom hopen we dat je van 19.00 tot 20.30 uur vrijblijvend een kijkje komt nemen.

Aanmelden is eenvoudig door een mail te sturen naar lcdemeerbloem@gmail.com

Maandelijks is er een programma-activiteit. Wij ontvangen dan een een organisatie die zich inzet voor een goed doel, een spreker met een interessant verhaal, maar evengoed trekken we er op zo’n avond met elkaar op uit. De combinatie van activiteiten  en de gezellige clubavonden maakt de Meerbloem een echte vriendenclub. Meer weten? Bekijk onze website en facebookpagina of download de flyer